Kontaktai / Contacts


+37063166751 (Aleksandr) aleksandr@romanovu.eu 
 
+37065202743 (Aleksej) aleksej@romanovu.eu

Rekonfiguruojamas CompactRIO


   CompactRIO yra perkonfigūruojamoma, integruota signalų valdymo ir surinkimo sistema. CompactRIO sistemos architektūrą sudaro įvesties/išvesties moduliai, perkonfigūruojamas programuojamos loginių elementų matricos (FPGA) šasi ir įterptas valdiklis. Be to, CompactRIO yra programuojamas National Instruments LabVIEW grafinės programavimo aplinkos įrankių pagalba ir gali būti plačiai naudojamas kuriant įvairias kontrolės ir stebėsenos sistemas.

    Sistemos CompactRIO pagrinde yra integruotas valdiklis ir perkonfigūruojamoji šasi. Integruotas valdiklis suteikia galingą deterministinių LabVIEW Real-Time arba lanksčių Windows Embedded Standard 7 programų nepriklausomą įvykdymą. Šasi yra CompactRIO sistemos širdis, nes joje yra įmontuotas perkonfigūruojamas FPGA lustas.

   National Instruments perkonfigūruojamas įvesties/išvesties šasi perteikia C serijos platformos geriausias savybes Rio programoms, kurių veikimas apima šimtus ar net tūkstančius signalų kanalus. C serijos moduliai turi integruotą signalų suderinimą ir pajungimo jungtis, todėl tai yra efektyvus sprendimas didelems mišrioms įvesties/išvesties sistemoms, nereikalaujančioms papildomų grandindžių ir laidų sujungimo. Kiekvienas išplėtimo šasi turi Xilinx programuojamą loginių elementų matricą (FPGA), kurį yra programuojama National Instruments LabVIEW FPGA modulio pagalba, suteikdamas galimybę dirbti su didelės spartos įvesties/išvesties signalais, juos apdoroti ir valdyti.

    National Instruments CompactRIO suteikia tiesioginę prieigą prie aparatūros įvesties/išvesties grandinžių kiekvienam įvesties/išvesties moduliui, panaudojant pagrindines LabVIEW FPGA funkcijas. Kiekvienas įvesties/išvesties modulis turi įdiegtą signalų suderinimą ir BNC, arba D-Sub jungtys. Šiuo metu yra daugiau nei 50 C serijos modulių skirtus įvairių matavimams įskaitant termoporas, įtampos, varžos temperatūros jutiklius (RDP), srovės, varžos, spaudimo, skaitmeninius (TTL ir kitus), akselerometrus ir mikrofonus. Atskiro modulio kanalų skaičius gali svyruoti nuo trijų iki 32 kanalų, kad atitiktu plačiausius reikalavimus.

   Daugiau informacijos apie CompactRIO modulių sudėtį, jų pritaikymą ir paskutines naujienas galite gauti National Instruments puslapyje paspaudus šią nuorodą...