Kontaktai / Contacts


+37063166751 (Aleksandr) aleksandr@romanovu.eu 
 
+37065202743 (Aleksej) aleksej@romanovu.eu

Galingos PXI sistemos

 

   PXI (PCI sąsaja pramoniniams įrenginiams) yra patikima platforma matavimo ir automatikos sistemoms kurti. PXI apjungia PCI sąsajos savybes su patikimais, moduliniais, CompactPCI sąsajos Eurocard standarto jungtimis bei yra papildyta specializuotomis sinchronizavimo sąsajomis ir specializuotomis programinėmis funkcijomis. PXI suderina aukštą kokybę ir nedideles išlaidas jei reikia sukurti centralizuotą matavimo ir automatikos sistemos platforma. Šios sistemos yra taikomos skirtingose srityse, tokiose kaip gamybos bandymai, karinių, aviacijos ir kosmoso įrenginių monitoringas, automobilių ir pramoniniai bandymai.

    PXI šasi yra visos PXI sistemos pagrindas. Ji suteikia maitinimą, aušinimą ir ryšį per PCI ir PCI Express sąsajas tarp PXI valdiklo ir papildomų modulių. PXI šasi buna įvairių konfigūracijų, pavyzdžiui, mažo triukšmo lygio, aukštos veikimo temperatūros ir mažo/didelio modulių sąsajų skaičiaus. Taip pat siūlomas platus įvesties/išvesties modulių sąsajų pasirinkimas, integruoti periferiniai įrenginiai, pavyzdžiui, LCD monitoriai ir kita.

   Pagal PXI įrangos specifikaciją, visi PXI valdikliai yra įstatomi į kairiausią šasi lizdą (slot 1). National Instruments gamina platų valdiklių pasirinkimą, tokius kaip: nuotoliniai valdikliai iš stacionarių ir nešiojamų kompiuterių, darbo stočių ir serverių, taip pat didelio našumo įterpiamus valdiklius su  Microsoft OS (Windows 7/Vista/XP) arba realaus laiko operacine sistema (LabVIEW Real-time).

    National Instruments siūlo daugiau nei 400 skirtingų PXI modulių. Kadangi PXI sąsaja yra atviro pramoninio standarto, todėl dar daugiau nei 70 skirtingų įrangos gamintojų siūlo virš 1500 produktų, suderinamu su PXI šasi ir valdikliais.
   Daugiau informacijos apie PXI šasi, valdiklių ir modulių sudėtį, jų pritaikymą ir paskutines naujienas galite gauti National Instruments puslapyje paspaudus šią nuorodą...